Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.236.191.0 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
47 berichten.
Mariella Mariella schreef op 2 mei 2014 om 08:44
Ik voel me echt fitter nu ik jouw lessen volg en vind het fijn dat ik zelf kan kiezen wanneer ik kan kome
marcia marcia schreef op 8 april 2014 om 05:27
wat ben ik blij dat ik deelneem aan de body shape lesen. Sinds kort merk ik dat ik toch nog buikspieren heb 🙂 Je bent enthousiast,energiek en motiverend voor de groep.
truus truus schreef op 5 januari 2014 om 20:00
Beste Claire Jouw lessen zijn zeer motiverend door de stimulerende en luchtige wijze van lesgeven. Mijn dochter en ik voelen dat we soepeler worden en onze houding verbeterd.
ellen bakkersmit ellen bakkersmit schreef op 13 december 2013 om 16:52
Lieve Claire, Het voelt goed om bij jou de bodyshape te volgen. Volgend jaar ga ik het ski-seizoen in en ik heb een goede training bij jou gehad. Jammer dat ik even niet de lessen kan volgen, maar ja skien is ook leuk. Warme groet, Ellen
Anny Schouten Anny Schouten schreef op 10 april 2013 om 19:48
Hallo Claire, Wat leuk om te lezen dat al jou leerlingen zo enthousiast zijn , wij waren de eerste lichting waar jij les aan begon te geven. Dat er rust van jou uit gaat is een ding dat zeker is , heel veel sukses en misschien zien wij elkaar weer eens !!
Anita Anita schreef op 9 maart 2013 om 10:09
Geweldig Claire, kom ik met hoofdpijn aan, ga vol energie en zonder hoofdpijn weer weg! Geconcentreerd bewegen en toch relaxen, dat is het geheim van jouw Pilateslessen.
Wilko Wilko schreef op 8 februari 2013 om 18:17
Beste Clair, de beslissing om power-pilatus voor mannen te gaan doen heeft me voor het eerst sinds lange tijd weer enthousiast gemaakt om zinvol met mijn lijf bezig te zijn. Na de eerste les keek ik al uit naar het vervolg. Ik ervaar de lessen als pittig, uitdagend en grensverleggend; tegelijkertijd geen prestatiedwang, eigen grenzen bepalen en respecteren, niet forceren en niet opgeven. Jouw begeleiding is echt goed. Je hebt een natuurlijke overdracht, zet je in met hart en ziel, en je bent ervarings deskundige. Juist voor mannen zo behulpzaam om hun lichaam te leren kennen. Als lichaamsgericht therapeut raad ik mannen Powerpilatus van harte aan.
Serina Serina schreef op 6 februari 2013 om 11:04
Hoi Claire, Sinds een half jaar volg ik nu de lessen bij je en ik merk dat mijn buikspieren echt sterker beginnen te worden, wat me helpt bij mijn andere sporten. Ook is mijn rug een stuk soepeler. De lessen zijn altijd prettig: een rustige sfeer zonder competitieve ondertoon, waardoor iedereen op zijn eigen tempo de oefeningen kan doen. Kortom, precies dat waarvoor ik in eerste instantie pilates ging doen! Groetjes!
Anika Anika schreef op 29 januari 2013 om 09:43
Ha Claire, Ik volg nu 4 maanden trouw wekelijks een les en voel dat ik sterker word. De lessen vind ik erg goed, keer op keer goede uitleg, je krijgt bij jou de kans niet om het verkeerd te doen! Ook vind ik de sfeer altijd erg prettig, ontspannen en gezellig.
Faiza Faiza schreef op 12 november 2012 om 21:55
Hi Claire! Ik heb net een proefles bij je gehad. Het was erg leuk en voelde echt dat ik wat deed! De warming up was al een training en ik voelde spieren die ik met gewoon trainen nooit voelde! Kijk al uit naar de volgende les 🙂 Tot zondag!! Groetjes, Faiza
Sylvia Sylvia schreef op 16 juli 2012 om 21:59
Door mijn werk als stewardess bij de KLM is het erg prettig dat je kunt switchen met de uren en de dagen. Voor mij een uitkomst met zo\'n onregelmatig bestaan. Ik voel me altijd als herboren na een intensieve les Pilates. Voor mij geen andere groepsles meer.
Francis Francis schreef op 15 juni 2012 om 10:54
Hoi Claire, wat een toeval dat wij elkaar na zoveel jaren weer tegen het lijf lopen. Per toeval heb ik jouw website ontdekt en ben ik begonnen met een proefles. Inmiddels 9 lessen gevolgd bij je en ik ben heel enthousiast. Je geeft de lessen op een gedegen maar rustige manier en hebt aandacht voor iedereen. Ik vind het nog best zwaar hoor, maar merk langzaamaan dat ik toch soepeler word. De laatste week voel ik zelf dat mijn schouders en nek minder stijf en pijnlijk zijn. Jippie! Heb nog een hoop vorderingen te maken, maar blijf graag komen en mijn best doen. Groetjes en succes! Francis
Monique Monique schreef op 15 mei 2012 om 08:11
De lessen zijn pittig maar Claire haar enthousiasme zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf en de les haalt. Claire is een vakvrouw die goed oplet of de oefeningen goed uitgevoerd worden zodat je geen blessures oploopt. Een aanrader! 🙂
Hennie Holscher Hennie Holscher schreef op 18 april 2012 om 12:58
Hoi claire, Ik heb bij jou een proefles pilates gedaan en was meteen enthousiast, vond het heel leuk en heel inspannend. Heb mij nu voor 3 mnd ingeschreven en vind het heel fijn om weer wat aan mijn conditie te doen. Je let goed op de nieuwe mensen in de groep en zegt dat we goed naar ons lijf moeten luisteren. top!!
Monique Monique schreef op 15 april 2012 om 18:48
Ik train al jaren bij Claire, eerst bodyshape en het laatste jaar Pilates. Ik heb door wisseldiensten wel eens ergens anders moeten sporten, maar bij Claire bevalt het het beste. Zij benadrukt dat je moet trainen naar eigen kunnen, corrigeert waar nodig en is altijd enthousiast en motiverend. Fijne zaal en prettige muziek. Wat wil een mens nog meer?!
Lenie Zandvliet Lenie Zandvliet schreef op 10 april 2012 om 09:48
Na deprimerende tijd na ongeluk lekker weer aan de slag gegaan met Pilates. Alweer een aantal jaar ! Oefeningen van Claire zijn altijd veilig, Claire benadrukt ook telkens weer dat we naar ons lijf moeten luisteren. Nou, ik luister wel, maar dat lijf moet ook flink aan de slag! Effe doorbijten en je wordt weer zo lenig als een puber. Lenie (63)
Lea Lea schreef op 9 april 2012 om 19:31
Als je denkt dat je een uurtje mag komen uitrusten dan heb je het mis. Bij Claire is het flink aanpoten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Door Claires pilateslessen ben ik sterker en gespierder geworden. Bedankt.
Evelien Evelien schreef op 9 april 2012 om 14:08
Hey Claire Wat een geweldige site
Shirley Shirley schreef op 9 april 2012 om 10:23
Ik doe nu een half jaar mee met Pilates en het resultaat is zo goed te zien, ik heb weer buikspieren! Ook voor je rug, armen en benen is het supergoed. Ik ben echt sterker geworden. Claire, dank je voor je goede lessen.
Wim Wim schreef op 8 april 2012 om 19:28
De lessen zijn altijd 100% enthousiast en inspirerend En na afloop van de body shape kan je er weer tegen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *