Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.92.91.54 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
47 berichten.
Arianne Arianne uit Amstelveen schreef op 13 september 2022 om 20:55
Al meer dan tien jaar volg ik bij Claire de Pilates les en ik ga nog steeds met plezier. Ze legt de oefeningen iedere keer weer zorgvuldig en duidelijk uit en voor ieder een eigen niveau. Mocht je een oefening niet kunnen doen biedt ze altijd een alternatief. Haar lessen hebben een hele fijne sfeer en ik voel me erna voldaan en ontspannen tegelijk. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
Anta Anta uit Amstelveen schreef op 14 juni 2019 om 07:38
Na iedere les zit ik weer vol nieuwe energie. Kreeg een compliment van iemand dat ik zo mooi rechtop sta! Mijn conditie is verbeterd en het is heerlijk om je een uurtje te concentreren op je lijf. Ben verslingerd geraakt aan Pilates, dankzij Claire.
Majola Majola uit Oostkapelle schreef op 14 juni 2019 om 06:30
Wat ben ik blij met de lessen van Claire, ze is super professioneel en ze let erg goed op je houding. Ik merk dat ik hier zelf de rest van de week ook beter op let! Ondanks dat ik niet ze sportief ben ga ik graag naar pilates.
Ayellet Ayellet uit Amstelveen schreef op 10 december 2018 om 16:51
Ik sport ruim 2,5 jaar bij Claire en dat bevalt me supergoed! Het is een afwisselende les, waarbij er soms ook gebruik wordt gemaakt van een bal en/of elastiek. Claire is een hele fijne en kundige docent met oog voor ieder en humor!
Marion Marion uit Amstelveen schreef op 10 december 2018 om 08:32
Sinds 1,5 jaar volg ik met veel plezier de lessen van Claire. En sindsdien geen pijn meer in mijn rug! De lessen hebben een vaste opbouw maar zijn ook heel afwisselend. Claire zorgt er voor dat er voor ieder niveau uitdaging is. Heel knap! Claire, je bent top!
Mehrnoosh Mehrnoosh schreef op 5 januari 2016 om 15:47
Ik ga met heel veel plezier na alle drukte naar Claire lessen. Zij is echt een professioneel!!
Aya Aya schreef op 26 augustus 2015 om 19:40
Ik volg Clairs lessen nu een jaartje, en blijf er met plezier heen gaan! Een combinatie van kracht, lenigheid en stabiliteit, in een fijn tempo met een dosis humor. De lessen maken mij bewuster over mijn lichaam en ademhaling door de individuele aandacht die zij geeft. Iets waar je in het dagenlijks leven veel aan hebt! Ik hoop hier nog een hele tijd de komen 😀
Nicole Nicole schreef op 23 augustus 2015 om 07:29
Last friday,s lesson..... were payback time for a summer break. Clair keeps use in shape, thank you.
Kim Kim schreef op 19 augustus 2015 om 15:44
Een paar weken geleden ben ik begonnen met het volgen van Pilates en ik volg nu elke week met ontzettend veel plezier Claires lessen. Ondanks dat sommige oefeningen nog net iets te moeilijk voor me zijn, weet Claire me altijd te motiveren om elke les nét even een stukje verder te gaan waardoor het me steeds beter afgaat. Ik kijk weer uit naar de volgende les!
Anna Anna schreef op 17 augustus 2015 om 10:51
Met veel plezier volg ik Pilateslessen bij Claire en wat doet me dat goed. Ik heb duidelijk een betere conditie, weet nu weer dat ik buikspieren heb en merk dat die steeds sterker worden. Met dank aan Claire\'s opmerkzaamheid weet ik nu, dat ik vaak in mijn gewrichten hang en niet mijn spiercorset gebruik. Dat is niemand ooit eerder opgevallen! Ik ben me meer bewust hoe belangrijk conditie en een gezond fir lichaam is en fiets en wandel nu ook meer. Kortom Pilates bij Claire is professioneel lichaamswerk in een fijne sfeer. Dank je Claire 🙂
Anita Anita schreef op 14 augustus 2015 om 20:53
Al jaren geniet ik van de Pilateslessen en ik had een goede houding en conditie opgebouwd. Na flink ziek te zijn geweest is er niet veel meer van over. Claire moedigt mij aan om oefeningen te doen die ik nu aan kan. In mijn eigen tempo. Zo kan ik langzaam mijn conditie opbouwen om weer de oude te worden. Claire geeft les aan een groep en weet tegelijk ieder individu de aandacht te geven die hij nodig heeft. Top.
Gracia Gracia schreef op 14 augustus 2015 om 15:25
Na ruim een jaar weer begonnen met pilates lessen bij Claire. Claire geeft les op een prettige, toegankelijke manier. In de groepslessen gaat ze toch altijd uit van wat jezelf als individu. Echt fijn want dat maakt dat je steeds beter je lijf leert kennen en daardoor optimaal profijt hebt van de lessen. Ben dan toch weer heel blij dat ik er weer ben. Bedankt Claire voor het motiveren!
Nicole Hoorweg Nicole Hoorweg schreef op 20 april 2015 om 13:41
Yes, work it @ Pilates Studio Amstelveen ! Flexible - Original - Professional - Body Control Matwork Ik ben summerproof, thank you, Claire ! Nicole Hoorweg
Harrison Harrison schreef op 11 februari 2015 om 14:26
( ๏ Y ๏ )
Tessa Tessa schreef op 27 mei 2014 om 13:52
Lieve Claire, Bedankt voor je fijne Pilateslessen iedere week! Je geeft op een fijne manier les en iedere keer als ik geweest ben voel ik me top. Ga zo door! Liefs, Tessa
Nienke Nienke schreef op 4 mei 2014 om 19:54
Een dikke twee jaar volg ik Claires lessen al. Bij een sportschool heb ik het nog nooit zo lang volgehouden! Het geheim: humor, persoonlijke aandacht, aanmoediging als je even verslapt, en af en toe een compliment. Maar bovenal heeft Claire heel veel kennis en inzicht, ze ziet het direct als je iets niet goed doet. In het dagelijks leven voelt mijn lijf sterker en ben ik rechter op gaan lopen en zitten; er is meer bewustzijn van mijn houding.
Ganga Ganga schreef op 3 mei 2014 om 13:31
Hi Claire, The Pilates class given by you is really great and effective . Your training lessons are very good for both body and mind . You are giving special attention to each and every person in the class and well organized and I would like continue your class as much as possible. Thank you
gracia gracia schreef op 2 mei 2014 om 10:06
Dag Clair, Je lessen zijn heel toegankelijk en relaxed. En toch ben je lekker bezig. Door je manier van lesgeven ontdek ik dat ik meer kan dan gedacht. Alle oefeningen zijn goed te doen op een manier die bij mij past. Daar zorg je wel voor. Heerlijk zijn de stretch oefeningen want ik word er losser van. En je bent nog een fijn mens ook! Bedankt
annemarie annemarie schreef op 2 mei 2014 om 08:58
De lessen hebben een lekkere \'flow\' en met de heldere instructies van Claire krijg je de lastige oefeningen snel onder de knie. De lessen zijn gevarieerd en nooit saai door Claire die je uitdaagt om er nog even een schepje bovenop te doen.
Atanka Atanka schreef op 2 mei 2014 om 08:51
Door jouw fantastische lessen denk ik nu voortdurend buik in, broekriem op het laatste gaatje, dus een uitgezakte hoouding voelt nu heel vervelend! En de muziek is heerlijk. Ook hhet feit dat ik lessen kan inhalen of op andere tijden kan komen als dat mij beter uitkomt vind ik heel gastvrij! Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *